Wat wij doen

Fysiotherapie voor vrouwen, moeders en zwangere
Sporten en training voor en na de bevalling

Vrouwenfysiotherapie
Zwanger
Moeder
Baby & Kind
Maak direct een afspraak Neem contact met ons op

Vrouwen Fysiotherapie Meppel

In 2012 maakte ik een stap in het diepe; ik begon mijn eigen praktijk ‘Fysio Toet’.

Hierbij was, en is, altijd mijn missie geweest om mijn patiënten niet als nummer te behandelen, maar echt als patiënt. Tijd, aandacht en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.

De laatste jaren merkte ik dat mijn passie voor het behandelen, steeds meer naar zwangeren/moeders en vrouwen ging. Het geven van sportlessen ( ZwangerFit / MamaFit / Vrouw&Fit) voor deze doelgroep was in Meppel 7 jaar geleden nog uniek. En dit is uitgegroeid tot meerder lessen per week.

Vrouwen, moeders en zwangeren met klachten zoals bekkenpijn of diastase klachten behandel ik als bekkentherapeut ( rost moves). Vaak zijn er maar een paar behandelingen nodig om veel resultaat te boeken.

Hendrina Westerink-Toet
Fysiotherapeut

BESTEL NU IN ONZE WEBSHOP

Instagram has returned invalid data.

Nieuws & weetjes