diastase/buiklachten/core-restore

 

Een diastase is een verwijking van je buikspieren door bijvoorbeeld je zwangerschap.  Soms kan dit ook andere klachten tot gevolg hebben; rugklachten, bekkenklachten, bekkenbodem disfunctie.

Naast dat ik gespecialiseerd ben in behandeling van diastaseklachten, behandel ik ook buikklachten zoals na een keizersnede.

Wil je juist sterker in je rug/buik spieren worden? ( core-restore) dan kan je na de bevalling meedoen aan het mamafit programma of een afspraak inplannen voor een 1:1 persoonlijk training.

Vaak krijg ik de vraag: welke oefeningen kan ik doen tegen mijn diastase?

Allereerst, is er geen oefening die daar specifiek op gemaakt is. Om een diastase te verminderen zijn er meerdere pijlers nodig: ademhaling, houding, buikdruk regulatie, bekkenbodem functie, en het goed aanspannen van je (buik)spieren. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, volgt er eerst een lichamelijk onderzoek en uitgebreide anamnese. Daarna gaan we een behandelplan of trainingsschema maken die speciaal voor jou klacht is gemaakt. Niet een diastase/buiklacht is het zelfde.

Fysio Toet / Vrouwen fysio werkt contractvrij en hanteert vaste tarieven. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de vergoeding.

Maak direct een afspraak

BESTEL NU IN ONZE WEBSHOP

No images found.