MASSAGE

sport en ontspanningsmassage

Naast de zwangerschapsmassage bied ik ook sport en ontspanningsmassage aan.

Als je met regelmatige lichamelijke inspanningen hebt, is het goed om de verschijnselen omtrent vermoeidheid voor te zijn. Een sportmassage is daar uiterst geschikt voor. Bovendien geef je je spieren een ontspanning gedurende een sportmassage.Niet alleen de spieren, maar ook de stofwisseling van het lichaam wordt aanzienlijk bevorderd door een sportmassage.

De ontspanningsmassage bied ontspanning aan spieren en geest. Door op een rustige manier te masseren, op kalme muziek, geef je je lichaam de ruimte om te ontspannen.

zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een mooie, maar ook een belastende periode. Er veranderd veel in je leven en in je lichaam van een zwangere. Zeker in de laatste maanden kan de zwangerschap ongemakken met zich meebrengen. Vermoeidheid, slapeloosheid en angst voor de bevalling kunnen stress veroorzaken.

  •  Effecten zwangerschapsmassage
  •  Ontspannen, genieten en contact met je ongeboren kindje
  • Ter ontspanning van spieren, pezen en gewichten
  •  Verbeterde doorbloeding
  • Minder complicaties tijdens de bevalling
  • Bevorderen van de slaap
  •  Minder stress, hoofdpijn en kramp
  •  Verlichting pijnklachten van de rug, schouder en nek

Zwangerschapsmassage wordt gegeven vanaf de 16e week in de zwangerschap en ook na de bevalling om je lichaam weer in conditie te krijgen.Neem ook je partner mee! Zo leert de partner ook een aantal massagetechnieken. Het biedt rust, intimiteit en tijd voor elkaar, precies dát wat in deze mooie periode zo kostbaar is.

mama massage

Na de bevalling heeft je lichaam ook veel te voortduren. Je geeft misschien borstvoeding, of je draagt je kindje veel. Ook de spanning na de bevalling kan zorgen dat je spierspanning kan hebben in nek/schouders en rug.

Een mama massage kan je ontspanning en verlichting geven van deze spierspanning.
 
Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om na de bevalling een momentje voor jezelf en je lichaam in te plannen.
Maak direct een afspraak

BESTEL NU IN ONZE WEBSHOP

No images found.