sport en ontspanning MASSAGE

sportmassage

Naast de zwangerschapsmassage bied ik ook sport en ontspanningsmassage aan.

Als je met regelmatige lichamelijke inspanningen hebt, is het goed om de verschijnselen omtrent vermoeidheid voor te zijn. Een sportmassage is daar uiterst geschikt voor. Bovendien geef je je spieren een ontspanning gedurende een sportmassage.Niet alleen de spieren, maar ook de stofwisseling van het lichaam wordt aanzienlijk bevorderd door een sportmassage.

“Sportmassage is het toepassen van een aantal handgrepen op een ontbloot lichaamsdeel van een gezond mens, met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en/of eventuele nadelige gevolgen van zijn/haar sportbeoefening weg te nemen.”

Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning terug te dringen. De doorbloeding en stofwisseling wordt positief beïnvloed. Door bevordering van herstel kan men weer sneller een bepaalde prestatie leveren. Sportmassage hoort bij een gezonde levensstijl en het beter zorgen voor het eigen lichaam. Zodoende krijg je een betere balans door psychische en lichamelijke ontspanning. Sport en verrichtingen in het dagelijks leven hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam, daarom is sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol. Je hoeft geen sporter te zijn om van mijn diensten gebruik te maken ook hoef je nergens last van te hebben. Het is soms ook erg fijn om jezelf te verwennen met een massage. 

ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage bestaat uit een gehele lichaamsmassage of een gedeelte van het lichaam, gericht op ontspanning van de spieren, lichaam en geest. Een heerlijke wellness massage.

De handgrepen bestaan uit effleurages, strijkingen en knedingen. Deze worden niet allemaal even zacht gegeven, soms zijn er wat knedingen nodig om blokkades in de spier weg te nemen om tot een ontspannen en soepel resultaat te komen. Deze massage geeft een optimale ontspanning, verbetert en stimuleert de bloedcirculatie, kan spanningshoofdpijn verminderen dan wel wegnemen, maakt de spieren uiteraard soepeler en zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen.

Maak direct een afspraak

BESTEL NU IN ONZE WEBSHOP

No images found.