FYSIOTHERAPIE KLACHTEN NA DE BEVALLING

Bekkenpijn na zwangerschap

Hier vallen bekken, been en rugklachten onderhand onder. 

Na de bevalling moet het lichaam weer herstellen. Dat is op het gebied van bekkenklachten, maar ook bekkenbodemklachten. Helaas komt het voor dat klachten niet vanzelf verdwijnen, en is fysiotherapie nodig. Dan help ik je om met de juiste oefeningen en samen de balans te zoeken om wel weer te herstellen. Ik werk ook samen met Bertine Stevens ( bekkenfysiotherapeut http://www.bekkenfysiotherapiebertinestevens.nl/ . Door de nauwe samenwerking kunnen we vrouwen met bekkenklachten en/of bekkenbodemklachten zo optimaal mogelijk helpen. 

 

Chronische bekkenpijn

Bij aanhoudende bekkenklachten, die soms maanden/jaren blijven spreken we over chronische bekkenpijn.  Wanneer dit zo is, is er meer te behandelen dan alleen het bekken. Door de langdurige pijn worden prikkels in het brein anders verwerkt.

Door mijn studie als mindful fysiotherapeut, leer ik je ook om te gaan met de pijn. Zodat pijnprikkels niet meer als ‘gevaar’ worden gezien. Ook leer ik je, je lichaam weer te laten werken zoals het hoort te werken. Weer vertrouwen te krijgen in je lichaam.

Maak direct een afspraak

BESTEL NU IN ONZE WEBSHOP

No images found.